Introductie-Video

"Maandag 14 mei 2018 kwamen er acteurs hier op school. Ze gingen vertellen over pesten en veiligheid. Je moet respect hebben voor andere mensen en elkaar respecteren. Ze hebben verteld hoe je omgaat met pesten en wat je kunt doen in zo’n situatie. We leerden dat je de gepeste moet helpen en achter hem/haar moet staan. De meeloper moet de gepeste kinderen helpen in plaats van meedoen met de pester. De acteurs speelden de pestsituaties na. Wij waren de regisseurs en vertelden wat de acteurs moesten doen. We mochten onze eigen toneelstuk ook zelf naspelen. We vonden het magnifiek. Het was heel leerzaam, serieus en zielig maar hebben ook gelachen want we wisten dat het nagespeeld was (maar het is wel echt gebeurd)."

 Groeten van de kinderen van de Midden-/Bovenbouw van de Wijnberg

Recensies

Tarieven

Voor het aanvragen van de tarieven kunt u contact opnemen met Bram Burger. Prijzen liggen niet vast, maar worden onder meer bepaald door het aantal workshops dat een aanvrager afneemt. Ook wegen wij de financiële draagkracht van de onderwijsinstelling of het bedrijf mee.

Een flink aantal gemeenten verleent subsidie voor veiligheidsprojecten. Ook accepteren we de cultuurkaart. Via deze kaart kunt u de workshops betalen. Op Bureau Horizon is een vrijstelling onderwijs van toepassing; BTW betalen is daarom niet nodig.


Interesse of vragen?

Heeft u interesse of vragen? Via het onderstaande formulier kunt u gemakkelijk en snel contact met ons opnemen. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Uw naam *
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres *
Uw vraag of opmerking: *